Water Summit meghívója

Dátum: 2019.10.15-18.

Helyszín:  Budapest Millenáris Paark 

Tisztelt Hölgyem / Uram!

Örömmel értesítjük, hogy a 2013-as és 2016-os események sikerére építve, Magyarország ismét megszervezi a Budapesti Víz Világtalálkozót. A konferencia Áder János köztársasági elnök úr fővédnöksége mellett, 2019. október 15-17. között kerül megrendezésre a Millenáris Parkban. Az esemény mottója: “Megelőzni a vízválságot.”

Magyarország immár harmadik alkalommal szervezi meg a Világtalálkozót. Az esemény a közelgő vízválságok kezelésének sürgősségére kívánja felhívni a figyelmet a sok víz – kevés víz – szennyezett víz hármas tematikájára építve. Konkrét célja, hogy beazonosítsa a szükséges lépéseket a kormányzás, a tudás és technológia, a finanszírozás, valamint a szabályozás és intézményi támogatás területén. A konferencia lehetőséget biztosít a politikai döntéshozók, az üzleti és pénzügyi szektor képviselői, valamint a tudományos közösség tagjai részére, hogy megvitathassák, mit kell tennünk a globális vízbiztonság eléréséhez. A Világtalálkozó mellett ismét sor kerül vízipari szakkiállításra – Digitális és Természetközeli Fenntartható Megoldások címmel –, amelyen bemutatkozási lehetőséget kínálunk azon vállalkozások számára, amelyek tevékenysége kapcsolódik a víz kérdésköréhez.

Az eseményre több mint 2000 fő részvételét várjuk a világ minden részéről, közöttük az ENSZ és szakosított szerveinek vezetőit, magas rangú kormányzati delegációkat, a tudományos közösség elismert tagjait, valamint az üzleti és pénzügyi szektor képviselőit.

Ezúton tisztelettel meghívjuk Önt a Budapesti Víz Világtalálkozó 2019-re.

Kérjük, erősítse meg részvételi szándékát és regisztráljon a konferenciára a következő linkre kattintva: https://bwsreg2019.budapestwatersummit.hu/registration/MXR3ICY1VF1S/30483/

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az eseményt kizárólag azon vendégeink látogathatják, akik visszaigazoló e-mailt kaptak regisztrációjuk sikerességéről.

Kérjük, erősítse meg részvételi szándékát és regisztráljon minél hamarabb, mivel a maximális résztvevői létszám elérését követően a regisztrációt lezárjuk.

A konferencián történő részvétel ingyenes, azonban a szervezőknek nem áll módjában megtéríteni a résztvevők utazási és szállásköltségeit.

A Világtalálkozó programja, valamint további információk elérhetőek az esemény honlapján: www.budapestwatersummit.hu. Emellett kérjük, csatlakozzon Facebook és Instagram oldalunkhoz, hogy értesülhessen az eseménnyel kapcsolatos legfrissebb hírekről.

Amennyiben további kérdése merülne fel, a Szervezők a budapestwatersummit@mfa.gov.hu e-mail címen állnak rendelkezésére.

Üdvözlettel:

A Budapesti Víz Világtalálkozó 2019 szervezői

UA-178010519-1